2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

You dirilik email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça dosdoğru açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın çabucak zifosşeşlmasına olanak tanılamar, yapı eminğini esenlar. Ivedi çıkış bapları binaların strüktürsına ve genişliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Kötü sınıftaki işlemyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama koca nitelikli yangın kapılarını en şık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tek Kanatlı Yangın Kapıları; Uslu kanatlı tasavvurıyla, daraç mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın simultane güvenli bir çıkış esenlar.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz mualla mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda yapıdan emin bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi yaşamını baş saha, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma maslahatlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangına karşı güvende yapamamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın can eminğini yağdırmak için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm bileğişkenlere destelı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Opsiyonel olarak kötü Yangın Merdiveni Kapısı sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Taliıcı malzeme muhtevaermeyen ve kenarıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yerıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, ab sprey ve benzeri gayrı kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi strüktürlmayabilir.

Report this wiki page